Viimeinen kirjoitus

Posted by Sirkku on Maaliskuu 17, 2013
YleinenHaikealta tuntuu, mutta onneksi joskus loppu on kuitenkin vain uusi alku. Susun uusi blogi löytyy täältä!

Kuluneet neljä vuotta blog.hulleri.netin parissa ovat antaneet valtavasti: vertaistukea, kirjoittamisen iloa, vinkkejä, helpotusta murheisiin. Suurin kiitos siitä kuuluu teille jokaisella lukijalle – ilman teitä tästä ei olisi tullut mitään. Kommenttikentän keskustelut ovat olleet aina todella antoisia eikä pahaa henkeä ole tarvinnut pelätä arkojenkaan aiheiden seuraksi. Toivottavasti mahdollisimman moni jatkaa juttujemme seuraamista uudessa osoitteessa Tämän blogin jätän tällaisenaan paikalleen.

Nyt Sirkku, Topi, Mörkö pilvenreunalla, Susu ja Viiru kuittaavat ja kumartavat. Kiitos!

Ei kommentteja toistaiseksi.

Kommentoi

WP_Big_City