Tanssii tähtien kanssa

Posted by __ on Joulukuu 12, 2011
Sadun jutut

Topin ja Viirun kuulumiset kirjasi Satu:

Vapaa-aika on kulunut pimeyttä pitäessä, agilityharkoissa ja hallityömaalla kahvia keitellessä. Viiru ja Topi ovat Pärnällä kuin kotonaan keksejä kerjätessään. Viiru näyttää Topille (ja myös Susulle) hyvää esimerkkiä ystävällisyydessään ja avoimuudessaan. Topikin menee talkoolaisia iloisena moikkaamaan. Yhtenä aamuna nähtiin sellainen ihme, että Topi varasti rukkaseni ja leikki sillä vetoleikkiä Virun kanssa.

Topikin näytti Viirulle hyvää esimerkkiä pariagilityssä. Viiru oli alkanut juosta pussin ohi (ei kuitenkaan pelännyt), sen jälkeen kun laskimme kangasta liian aikaisin liian alas. Hurjalla leikillä Viirun sai kyllä menemään pussiin. Lopullisesti pussijumin poisti Topi… Viirua ei pidellyt mikään (paitsi Mari), kun se syöksyi Topin perässä pussiin kerta toisensa jälkeen. Seuraavaksi opetan kepit samalla tekniikalla. Sääli, ettei Topi osaa kontakteja - niihin ei voi käyttää mallioppimista.

Sirkku onkin alkanut opettaa kontakteja Viirulle; toivottavasti tulee yhtä hienot kuin Susulla. Viiru on tehnyt siivekkeitä, suoria ja käyriä putkia, pöytää, pussia, avoimia kujakeppejä ja nyt siis puomin alastulokontaktia. Lisäksi on paukuteltu keinua. Enkka on neljä estettä peräkkäin. Ohjauksista on hieman harjoiteltu sylkkäriä ja pakkovalssia. Ihmeellisesti pakkovalssi toimi ihan kylmiltäänkin, kun Topin ryhmän treenin jälkeen tein Viirun kanssa pätkiä putkirallista. Viirun omassa sunnuntaitreenissä olikin pakkovalssi yhtenä aiheena. Voi kun kummankin koiran kanssa muistaisi hallita ja käyttää niitä ruumiin sivulla roikkuvia härpäkkeitä. Viirunkin kanssa tuppaavat suulliset käskyt unohtumaan, kun Topin kanssa yritän keskittyä äänettömään ohjaukseen.

Topilla on ollut kivoja torstaitreenejä. Eevis kävi pitämässä treenin, joka oli meille tavattoman vaikea. Rata näytti suoraviivaiselta ja helpolta, mutta sisälsikin paljon ansaesteitä. Sai tosiaan ohjata koiraa koko ajan ja pitää liikkeensä ja eleensä kurissa. Muuten olemme mielestäni ihan hyvin edistyneet rampa taluttaa kuuroa -osastossa. Senioricup, täältä tullaan!

Itsenäisyyspäivänä Viiru ja Topi olivat turisteina Joan agikisoissa ihailemassa Susun ja Sirkun sujuvaa Tanssii tähtien kanssa -menoa. Viiru sai tavata monta koirakaveria. Oikein etsimme isoja pystykorvaisia koiria; edellisenä päivänä Viirulla oli välikohtaus sakemannin kanssa. Jo heti tilanteen jälkeen chillailimme samaisen koiran kanssa. Kisoissa Viiru oli oma myönteinen itsensä kaikkien kanssa. Kiitos Puhille, Latelle ja Almalle:) Laten kanssa keppiralli oli kivaa!

Lauantaina 10.12. Miimi järjesti aussiepikkujoulut. Olinkin toivonut koirapikkujouluja. Ohjelmassa oli lenkki pelloilla ja pikkuteillä sekä nyyttärit. Nolosti osallistuin nyyttäreihin vain nauttimalla muiden tuomia makoisia herkkuja… Myös koirat saivat olla sisällä mukana. Kun Viiru väsähti, se nuoli lepäävän Pamin päätä, kiehnäsi Unskin lampaantaljalla ja loikoili Viia-siskon vieressä. Mukana olivat Miimi, Unski, Pami ja Viia, Hilkka, Kiri ja Valo, Hanna, Atte, Kimmo, Jatsi ja Hippa sekä Mari, Ari, Kida ja Oscar. Tällaisista pikkujouluista me tykätään!

4 kommenttia to Tanssii tähtien kanssa

Mari
13.12.2011

Viiru on kyllä ihan supersuloinen! Me muuten tullaan todennäköisesti Kidan kanssa vuodenvaihteen jälkeen samaan agilityryhmään kuin Viiru-Maija. :)

Satu, Topi ja Viiru
14.12.2011

Kiva, jos tulette samaan ryhmään. Siellä onkin sitten mukava pentukokoonpano:)

Miimi
17.12.2011

Hansu oli ihan myrtsinä kun tuli kotiin juuri kun olitte Viirun kanssa lähteneet. Koko illan jaksoi ikävöidä Viirumaijaa! :)

Satu, Topi ja Viiru
18.12.2011

Sääli, ettei tavattu Hannua. Ehkä nyt joulun aikaan voitaisiin ottaa uusiksi.

Kommentoi

WP_Big_City