Ykkösellä eläkkeelle

Posted by SS on Elokuu 21, 2011
Vepe, Kisaraportit

dsc_2827.jpg

Topi vietti viikonloppunsa Höytiäisen rannalla vesipelastuskokeen mainingeissa. Lauantain saldoksi kertyivät onnistuneet veneestä hyppy, viennin lähtö sekä veneen hinaus – mutta myös epäonnistunut vientiesineen palautus ja hukkuvan haku. Ei siis kovin suurta pistesaalista. Oli kuitenkin tosi hienoa, että Topi lähti vientiin eikä edelliskertojen tapaan vain karannut humputtelemaan köysiparan kanssa pitkin rantoja. Niin – ja saavutukseksi täytyy kai laskea myös ihan riittävän suuri kuva paikallislehti Karjalaisen sivuilla ja vallan muutama tekstirivikin tästä “aktiivisesta ja lempeästä” noutajasta Vielä vanhoilla päivillä julkisuuteen!

Tänään Heidi oli ollut avustamassa Topia ja oikein mainiosti oli avustanutkin, kiitos vielä kerran! Satu ja Heidi olivat kokeilleet vaihtaa rooleja veneen hakuun ja vientiin eli molemmissa liikkeissä Satu menikin veneeseen. Toimi ilmeisen hyvin, sillä Topsukan pistesaalis näytti tältä:

  1. Uinti eli veneestä hyppääminen 25 / 25, aika 1,06
  2. Esineen vienti 25 / aika 0,51
  3. Veneen nouto 23 / 25 (maalilinjan ohitus 2 m), aika 1,50
  4. Hukkuvan pelastaminen 19 / 25 (maalilinjan ohitus 5 m, yksi ylimääräinen käsky), aika 2,18

Pisteet yhteensä 92/100, 1. palkinto, sijoitus 1.

Tämä oli seniorin viimeinen vepekoe ja varmaan ylipäätään viimeisiä viedään kisauralla. Kuulemma yhteen agistarttiin Topi saa vielä osallistua, jos ja kun seuramme saa oman hallin pystyyn, mutta siinä ne varmaan sitten alkavat jo olla. Onneksi tänä vuonna Topi on ottanut hurjan loppuspurtin ja noussut agilityssä kolmosiin, mejässä voittajaan ja nyt sai vielä vepestä aloykkösen. Kuka olisi vielä viisi vuotta sitten uskonut?

8 kommenttia to Ykkösellä eläkkeelle

Heidi
22.8.2011

Topi oli niin mahtava eilen (ja aina:))! Apuohjaajan rooli oli helppoa kuin heinänteko, kun ohjattava oli pätevääkin pätevämpi. Tuohan oli myös minun vepe-eläkkeelle jäänti koe, joten Topille kiitos, että sain viettää sen noin menestyksekkäissä merkeissä :)

Riitta
22.8.2011

Onnea Topi ja Satu! Hienoa että vientiin lähtökin onnistui. Upeaa Topi :)

Tiia
22.8.2011

Hienoa Topi! Onnea! :) Kyllä ne tolleritkin osaa ja hyvä että terveys on kestänyt.

Eeva
22.8.2011

Onnea Topille ja koutseille! Hienon uran on vurrukka tehnyt. :)

Miimi
22.8.2011

Onnea vielä kerran hienosta menestyksestä! Julkkis-Topi!

Eve
22.8.2011

Hienoa! Onnea Satu ja Topi! Huipulta on hyvä vetäytyä viettämään eläkepäiviä. :)

Sirkku
22.8.2011

Topi (ja varmaan Satukin ;) on ihan hämmentynyt kaikista onnitteluista, kiitos niistä :) Tiia, Topi on ollut kyllä ihanan terve koko ikänsä ja toivottavasti sama suunta jatkuu vielä monta monituista vuotta. Kaikki on vieläpä niin helppoa sen kanssa nykyään, kun siitä on tullut tuollainen herttainen höppänä.

Tiina
24.8.2011

Onnea Topille ja ohjaajalle! :) Mukava jäädä hyvillä tuloksilla eläkkeelle!

Kommentoi

WP_Big_City