Tervemenoa voittajaan!

Posted by . on Huhtikuu 17, 2011
Videot, Kisaraportit, Toko
  1. Paikalla makaaminen: 10 (!!! mahti)
  2. Seuraaminen taluttimetta: 10 (vähän juoksuosuuksissa väljyyttä mutta hieno koeseuraaminen silti)
  3. Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 10
  4. Luoksetulo: 7,5 (tosi hyvä siihen nähden, että tämä on ollut ihan hajalla, vähennykset pienestä valumisesta ja lopun tuplakäskystä)
  5. Seisominen seuraamisen yhteydessä: 10
  6. Noutaminen: 9 (minen oo ihan varma saanko noutaa vai en… vauhtia lisää)
  7. Kauko-ohjaus: 7,5 (ennakoi maahanmenon, tupla toiseen istumiseen)
  8. Estehyppy: 7 (tupla istumiseen, kun piti nuuskia esteen hajuja hypyn jälkeen)
  9. Kokonaisvaikutus: 8 (ääntely liikkeiden välillä)

Pistemäärä yhteensä 175 pistettä eli AVO1. Sijoitus 2/4. Tuomarina Pauli Härkönen.

Sellaista! Olipas hauskaa käydä taas kokeessa. Olen melkein tyytyväinen, että emme saaneet ykköstä vielä syksyllä, koska silloin se olisi ollut vähän tuuripeliä. Nyt Susu ihan oikeasti osasi asiat ja olen hirveän tyytyväinen, että osaaminen näkyi myös kokeessa. Kaikkea pientä häikkää siellä oli, mutta tärkeintä on, että mikään ei mennyt nollille. Sekä tietenkin se, että Susu jaksoi hyvin tehdä loppuun asti. Olisin toivonut, että se olisi vähän enemmän riehaantunut kehuista liikkeiden välissä, mutta ei vire mitenkään ihmeemmin kuitenkaan laskenut, joten oikein hyvä näinkin. Tulee ainakin vähän enemmän tarkkuutta juttuihin, kun ei ole niin kauhea sähellys päällä.

Tämä oli tervetullut onnistuminen, sillä olen ollut jokseenkin epäileväinen Susun kanssa harrastamisen suhteen. On tuntunut turhalta asettaa kilpailutavoitteita, kun arjessakin on vielä niin kauheasti ongelmia ja stressitilanteita ratkottavana. Kyllä minä olin vaan niin kauhean ylpeä aussiestani! Ei aina ole helppoa, ja usein ahdistaa, pelottaa ja jännittää tai aggre puskee pintaan mutta liikuttavasti se ihan aina yrittää parhaansa

/ Lisäys, loput videot:

Luoksetulo
Liikkeestä seiso
Nouto
Kaukot
Hyppy

Kiitos kuvaajille ja Maijalle kameran lainasta! Seuruun ja maahanmenon jälkeen loppui siis akku omasta masiinasta, siksi nämä tällä tavalla erikseen

21 kommenttia to Tervemenoa voittajaan!

Elena
17.4.2011

Hurjasti onnea ykkösestä!

Sirkku
17.4.2011

Kiitos! Ja samoin ;)

Mia
17.4.2011

Hurjasti onnea menolipusta voivoihin ja hienosta tuloksesta! Kootut selitykset kuulostaa kovin tutuilta tietyiltä osin. Ihania nämä nuoret koirulit. :)

Inka
17.4.2011

Onnea onnea hyvästä ykkösestä! Susun seuraaminen näytti hirmu kivalta, silmää miellytti se tasaisuus ja into. Harvoin näkee samassa paketissa molempia ;)

Kati & co.
17.4.2011

Waude mitkä pisteet ja tervemenoa voittajaan!

Sirkku
17.4.2011

Kiitos!

Mia, jep! Kaikkea ne aina keksii :)

Inka, kiitos ja kiva kuulla seuraamisesta! Susun seuraaminen on nyt tuollaista ihan hyvää tokomenoa ja hyvä niin, koska pk-puoli siintää jossain hyyyyvin kaukana tulevaisuudessa :D Haluaisin siihen kuitenkin ehkä vähän lisää voimaa ja viettiä koetilanteeseenkin, mutta sitten tulee ääni lisäbonuksena ja tuomarit alkaisivat varmaan muutenkin näyttää hapanta naamaa…

Jenna
17.4.2011

Onnea! On kyllä tosiaan nätin näköinen seuruu Susulla :)
Voittaja onkin sitten jo kivempi, enemmän vauhtiliikkeitä! :D

Eve
17.4.2011

Onnea huimasta tuloksesta! Hienoa työtä!

Sirkku
17.4.2011

Kiitos onnitteluista!

Jenna, niitä odotellessa :D Kiva opetella taas uutta.

Ninka ja lauma
17.4.2011

Onnea

Ninka ja lauma
17.4.2011

tää sensuroi miun loppu kommentin :D

siis mieletön tuo seuraaminen!!! mielettömän hienoa yhteistyötä!

Inka
17.4.2011

Niinpä, kyllä se PK-seuraaminen on kuitenkin sitä kaikkein makeinta seuraamista :) Ylitiivistä ja koottua, ah! Mutta tokoon on niin pirun vaikeeta rakentaa sekä itseä että tuomaria miellyttävä seuraaminen..

Emma
18.4.2011

Onnittelut avoimen ykköstuloksesta! :) Siitä vaan sitte voivottelemaan! Tosi kivan näköstä toi Susun seuraaminen, voi kun munki koira seurais noin… *huoh*

Josefiina
18.4.2011

Paljon onnea!! :)

Emppu
18.4.2011

Hienoa! Onnittelut ykköstuloksesta! Upeaa työtä olet tehnyt.

Sarianne
18.4.2011

Sisko voi siis hoitaa tokon, veikka ilmoittautuu vapaaehtoiseksi hoitelemaan sen agipuolen :D Onnea!

Sirkku
18.4.2011

Kiitos paljon kaikille!

Inka, totta! Susulla oli aluksi tosi tiivis ja äänekäs seuruu mutta sitä oli jo ihan pakko lähteä vähän siistimään ja laskemaan virettä alas. Meni jo ihan yli. Vielä kun tuohon koeseuraamisen saisi vähän lisää intensiteettiä niin olisi oikein kiva!

Sarianne, sovittu! Emme siis ota paineita pääsiäisen agiskaboista – “kyllä tän veli osaa” :D

Essi
18.4.2011

Onnittelut ykköstuloksesta! ((—:

Tuuli
19.4.2011

Onnittelut! Hienon näköistä sun ja Susun yhteistyö! :-)

Edelliseen tekstiin liittyen, paljon tsemppiä Mörkön kanssa! Kurjia uutisia syringosta tuntuu taas tulevan joka suunnasta. Tekis mieli sulkea silmät siltä kaikelta ja nauttia vaan Luigin hyvästä kaudesta.

Sirkku
19.4.2011

Paljon kiitoksia!

Tuuli, niinpä :( Tuntuu, että koko ajan vain tulee uusia sairaita koiria esille, mikä nyt on tietenkin ihan odotettavissa. Silti tuntuu joka kerta yhtä pahalta. Koiraparat. Omistajien puolesta on myös surku.

[…] avosta tuli heti huhtikuussa iloisella ilmeellä. Ääntelyä kitkettiin enemmän ja vähemmän tarmokkaasti. Voittajaa saimme […]

Kommentoi

WP_Big_City