Topin ykköstulos, tokokuvia ja keppivideo

Posted by Sirkku K on Kesäkuu 14, 2010
Videot, Mejä, Toko, Agility

Kaikella kunnioituksella, Topi, mutta me kaikki olemme erittäin yllättyneitä eilisestä jäljestyssuorituksestasi. Iloisesti toki!

Koesuorituksen arvostelu ja pisteet

koepaikka Liperi, Kaatamo

Laukauksien sieto: hyväksytty
Jäljestämishalukkuus 6/6
Jäljestämisvarmuus 11/12
Työskentelyn etenevyys 10/10
Lähdön, kulmauksien, makauksien ja katkon selvittämiskyky sekä tiedottaminen/kaadolla haukkuminen 9/14
Käyttäytyminen kaadolla 3/3
Yleisvaikutelma 5/5 Pisteitä yhteensä 44 eli AVO1

Tuomari Markku Hassisen koeselostus: Koira nuuhkaisee pikaisesti lähtömakauksen ja etenee jäljelle. Kaikki osuudet koira jäljestää jäljen tuntumassa molemmin puolin tarkistuksia tehden, etimmillään jälkinarun verran sivulle. 1-makaus ohitetaan sekä 1-kulma noin 5 m päästä, jatkaen siitä 2-osuudelle. 2-kulma selvitetään tarkasti, mutta makaus ei kiinnosta. Kaadolla tullaan jälkeä myöden ja sorkkaa koira jää nuuhkimaan. Tänään hyvää työtä tehnyt jäljestyspari saa jatkossa kiinnittää huomiota makauksiin ja vauhdin säätämiseen maaston mukaiseen jäljellä etenemiseen.

Hyvä Topi! Tohelotollerin ensimmäinen ykköstulos mistään lajista! (tässä kohtaa ei kuulu mennä kurkkaamaan koiran ikää tai harrastushistoriaa infosivulta ) Palkinnoksi Topi sai ihanan vihreän pehmotontun, jota onkin vingutettu antaumuksella. Onnea myös muille kokeessa menestyneille!

Sain Saaralta kuvia toukokuisesta tokokokeestamme Susun kanssa, tässä muutama:

 

 

Täällä loput.

Jotta ei käy liian yhtenäiseksi tämä kirjoitus, vielä lisää todistusaineistoa – Susun kepit näyttävät tällä hetkellä tältä. Kepukoita on 14 ja kuja melkein kiinni. Muuta agiraporttia seuraa myöhemmin, kun ehdin vähän tuumailla tätä tilannetta lisää.

13 kommenttia to Topin ykköstulos, tokokuvia ja keppivideo

Riikka
14.6.2010

Onnea hirmuisesti Topin ykköstuloksesta!

Ja Susun kepit näyttävät varsin päteviltä :)

Emppu
14.6.2010

Wau! Onnittelut Topille. Ja kivan näköinen kontakti teillä tokossa + kepit menevät tosi sujuvasti!

Heidi
14.6.2010

No mie en kyllä yhtään yllättynyt Topin ykköstuloksesta vaan osasin odottaa sitä :) Topilla on niin pätevä kirsu. Onnittelut mahtivainuajalle vielä tätäkin kautta!

Sirkku
14.6.2010

Kiitos kaikille! Kepeissä saattaa tulla kipupiste ihan pian, kun vielä tuosta kavennetaan kujaa. Pitää yrittää edetä hyyvin hitaasti ja palata vaikka aina taaksepäin.

Heidi, Topilla on tosiaankin pätevä ja SUURI kirsu, tähän mennessä se ei vain ole toiminut kokeessa treenitason malliin :) Mutta nyt onnisti! Täytyy kyllä myöntää, että miullakin oli pieni aavistus Topin supernuuskuttelusta jo lauantai-iltana ja siksi trimmasin Topin korvahapsut siisteiksi, ettei sen tarvitse hävetä itseään palkintojenjaossa :)

Janni
15.6.2010

Hienot pisteet Topi keräsi!
Susun pujottelu näyttää hyvältä, tosin välillä pää on ehkä turhan korkealla? Matalampi pujotteluasento olisi nopeampi. Mutta vikkelästihän tyttö painelee menemään, ei näytä yhtään huonolta. :)

Sirkku
15.6.2010

Susu voisi tosiaan varmasti päästä vielä nopsemmin vähän matalampana. Luulen, että se aika automaattisesti muuttaa asentoaan, kun kuja tuosta vielä kapenee – sen asento on muuttunut matalammaksi koko ajan joka kavennuksella :)

Tiina
16.6.2010

Susun pujottelu näyttää kyllä oikein pätevältä! :) Meillä kepit vielä ihan vaiheessa, kun nykysestä treenipaikasta ei löydy verkkoja… Kait se pitäis hankkia omat kepit + verkot! Ollaan päästy treenaamaan vähän verkkojenkin kanssa ja silloin mennyt tosi hienosti. Poistamaan tosin ei vielä yhtään verkko-osiota keretty, joten ihan alkutekijöissä ollaan.

Ja Onnittelut Topin ykköstuloksesta! :)

Riitta
16.6.2010

Upeaa Topi! Onnea onnea paljon :)

Sirkku
16.6.2010

Tiina, omat kepit ovat kyllä tosi hyvä juttu. Pystyy tekemään monta kertaa päivässä lyhyitä sarjoja. Koiralla pysyy into ja toistoja saa kasaan kivasti :) Mietin verkkoja / ohjureita viime kesänä, mutta lopulta päädyin jättämään kaikki apuvälineet pois. Verkoilla tuntuu tulevan loistavia ja etenkin itsenäisiä kepittäjiä, täytyy sitäkin tekniikkaa vielä joskus tulevaisuudessa kokeilla. Kiitos onnitteluista!

Topi kiittää, Riitta! :)

Inka
17.6.2010

Vautsi, onnea taitavalle Topille! Susun kepit näyttää varsin erinomaisilta, pää hiukka korkealla mutta kuten itse sanoit, kyllä se siitä laskee kun kuja kapenee. Vitsi kun Rommikin hiffais pujotella melomalla, toi hyppely on niiiiiin hidasta!

Sirkku
17.6.2010

Jep! Kujat olivat varmaan tuon nopeamman tekniikan oppimisen kannalta hyvät, Susu alkoi ihan automaattisesti meloa heti alusta alkaen. Topikin hyphyphyppelee hitaammalla vauhdilla aka kisoissa, treeneissä nopealla tuulella meloo nopsemmin. Ehkä se Rommikin siitä vielä :) Kiitos onnitteluista!

Frederick Marshell
18.12.2010

That is one detail I did notice this afternoon with regard to.

I enjoy reading thought-provoking content. That’s why I enjoyed reading this article. It helps that I share many of the views of this writer. This is truly an engaging, smart and informative article. Thank you.

Kommentoi

WP_Big_City