Treeniblogi

Susu treenaa nyt myös netissä

Posted by - on Heinäkuu 21, 2012
Treeniblogi / 34 Comments

Tsadam! Meillä on uusi…

treeniblogi

Perustin Susulle erillisen treeniblogin, joka on kutsuttujen lukijoiden tutkittavissa. Se ei ole salainen siksi, että sisältäisi korvaamattomia treenisalaisuuksia (tosin opetustekstit muun muassa aiheista “Näin opetat koirasi tökkäämään haaroväliäsi eteentulossa”, “Oletko aina halunnut yhdistää jodlauksen ja pilkunviilaamisen? Nyt se on mahdollista!”, “Viisi askelta vikisevään vientiin” ja “Kymmenessä vuodessa koevalmiiksi” onnistuvat kyllä, mutta jotenkin uskallan epäillä näiden haluttavuutta) tai muutenkaan mitään arkaluontoista asiaa – päinvastoin. Ihan tavallisia treenejä vain, joiden kuivakan esittämistavan en kuvittele houkuttelevan kovin suurta yleisöä. Lisäksi vielä ehkä suurempi syy on se, että minulla on paha henkinen lukko kirjoittaa mitään kiireessä huonolla kieliasulla kaikkien luettavaksi, niin hölmöä kuin tällainen rajoittuneisuus onkin. Huolellisempaan treenien raportointiin taas ei aika riitä. Blogia pääsee siis lukemaan ihan kuka vain, joka kestää kiireiset ja epämääräiset sepostukset sekä tekstien sisällöstä hyvin todennäköisesti aiheutuvan myötähäpeän ;) Kommenttilootaan tai sähköpostiin (sirkku.kouki @ gmail.com) viestiä nakkaamalla saa kutsun.

Katsotaan, miten mahdan ehtiä ja jaksaa raportoida treenejä. Blogin kohtalo muutenkin mietityttää, sillä muutto on pian edessä ja silloin tästä pitäisi kai tehdä Suppilon ikioma nettinurkkaus.

… ja panta!


Jos joku on joskus pohdiskellut turhamaisuuden huipentumaa, se on varmaankin tässä. Pantahulluus on kyllä yksi maailman kummallisimmista ilmiöistä. Tämä tosin kotiutui jo kevään puolella, mutta nyt vasta sain aikaiseksi siirtää todistusaineiston siitä nettiin saakka. Onneksi panta ei ole ainoastaan sievä, vaan sille oli oikeastikin tarvetta, minkä lisäksi se on osoittautunut myös todella hyvälaatuiseksi ja kestäväksi. Niin – ja se on muuten vieläkin valkoinen, ihme kyllä